MENNO

In mijn werkzame leven heb ik me bezig gehouden met automatisering bij Philips en later bij ons eigen bedrijf. Deze tijd ligt inmiddels ver achter mij.
Sinds wij in 1976 voor het eerst een hond, de Ierse setter Sasha hebben genomen, is het wandelen met de hond stilaan een hobby geworden. Na Sascha volgde in 1989 Quintus, een Engelse setter. Nadat ik kennis had genomen van een Epagneul bleu de Picardie, zijn wij verliefd op dit ras geworden. Onze eerste Epagneul was Rasko die vanaf 2000 12 jaar bij ons geweest is en waarmee wij diverse lange afstandspaden hebben gelopen. Na Rasko volgde in 2012 Ascha die maar twee jaar bij ons geweest is. Uiteindelijk besloten om in 2015 toch nog met een jonge Epagneul te beginnen, namelijk Lana. Ik breng nu dagelijks enkele uren per dag met de hond door en neem ook vaak Quira van onze dochter Monique mee die ook een Epagneul heeft.
Sinds onze zoon Martijn in de pubertijd zat en Anneke voorstelde iets met hem te gaan doen hebben we een seizoenkaart van Feyenoord genomen en bezoeken we samen de thuiswedstrijden, mits ik niet op vakantie ben.
Spelletjes doen met de kleinkinderen kan ik lang volhouden en verveelt niet, zeker nu ze wat ouder worden. De laatste jaren zijn we meestal met de herfstvakantie een week met hen alleen en ondernemen dan het nodige.
Doordat we op jonge leeftijd hebben kunnen stoppen hebben we een caravan aangeschaft en zijn, uiteraard met de hond, veel in Nederland en Frankrijk op pad geweest, Sinds we in 2012 de caravan voor een camper verwisseld hebben doen we af en toe leuke reizen, o.a. naar de Noordkaap. Ook Spanje staat sindsdien op het programma.
Op de reizen worden natuurlijk de nodige foto's gemaakt en ik ben nu druk doende om die op de website te zetten. Ook heb ik verslagen van verre reizen hierop gezet en hoop dit de komende jaren bij te kunnen werken en bij te houden.
Wie ben ik image